• Community Centre Permeable Landscape
  • Community Centre Permeable Landscape
  • Community Centre Permeable Landscape
  • Community Centre Permeable Landscape
  • Community Centre Permeable Landscape
  • Community Centre Permeable Landscape

Community Centre Permeable Landscape

  • Client: New Park Centre
  • Locaton: Chichester, UK
Back to Portfolio

This design was to create a water-sensitive landscape around a small but vibrant community centre which was being remodeled. The brief included re-arrangement of the traffic flow and parking, plus pedestrian access in and through the site. Water features and permeable paving were planned.

I also provided a full arboricultural survey and report, both on trees to be removed and those to be retained. This formed a vital part of the planning permission of the site, along with care recommendations during the construction period.