• Atrium landscape to serviced offices
  • Atrium landscape to serviced offices
  • Atrium landscape to serviced offices
  • Atrium landscape to serviced offices
  • Atrium landscape to serviced offices
  • Atrium landscape to serviced offices

Atrium Landscape

  • Client: Old Enterprise Ltd
  • Locaton: New Forest, UK
Back to Portfolio

This atrium landscapes was designed as communal space for a range of serviced offices built into a converted commercial greenhouse. The atrium formed the main access for staff and clients and each unit was given its own seating area.

A stream emerges from a flowform sculpture and meanderes down the length of the landscaped area, dissapearing into a sump tank to be recirculated. An integral biofilter keeps the water clean. Planting is exotic to suit the warm temperatures.