• LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study
  • LSE Sustainable Landscape Study

LSE Sustainable Landscape Study

  • Client: London School of Economics
  • Locaton: Holborn, London, UK
Back to Portfolio

I was commissioned by the LSE to create a landscape study of the campus with a view to understanding the potential for introducing sustainably-focussed landscape elements into the urban fabric. This commission was not a design but an exploration of what might be done.

This study led to my interest in living walls and my setting up of Biotecture, and subsequently, Vertology to deliver advanced and robust hydroponic living walls into the built environment. The LSE has implimented a living wall and several green roofs as a result of this study.